madelkage

Mandelkage


Antal:
6-8 portioner


Ingredienser:

180 g usaltet smør

200 g strøsukker

3 æg

200 g hakkede mandler

1 tsk. vaniljesukker

Ca. 200 g friske eller frosne solbær. Uden stilk og top.


Sådan gør du:

Forvarm ovnen til 180°. Smør en bageform. Pisk smør og sukker sammen til en jævn masse. Tilsæt derefter et æg ad gangen samt de hakkede mandler og vaniljesukkeret. Hæld blandingen i formen og fordel solbærrene. Bages i 30 minutter, indtil den er gylden og fast. Lad tærten køle af før servering. Kan serveres med vaniljeis, flødeskum eller cremefraiche.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>