cookies_big

Saltede chokolade chili cookies


Antal:
Ca 40 Stk.


Ingredienser :

180 g mel

130 g kakao

3 tsk havsalt

1 tsk bagepulver

1 tsk natron

3 tsk chili flager

220 g farin

150 g sukker

170 g blødt smør

2 æg

100 g mørk chokolade

100 g hvid chokolade


Sådan gør du:

Forvam ovnen til 200 grader.

Bland de første seks ingredienser sammen.

I en skål pisker du, på højeste hastighed, smøret til det bliver cremet og hvidt. Så tilsættes sukkeret og du rører igen indtil det bliver glat og cremet.

Sæt tempoet lidt ned på piskeriset og tilsæt et æg ad gangen, rør godt i mellem hvert æg. Tilsæt melet lidt efter lidt, rør endelig ikke for meget, bare lige til dejen samler sig.

Tilsær nu den hakkede chokolade med en træske. Nu kommer dine overarme på arbejde, for det er en tung dej og der skal røres godt til…

Rul nu kugler af dejen på størrelse med en golfkugle og sæt dem på en bageplade med god afstand imellem.

Bag dem i ca 12-15 min alt efter din ovn. Når de kommer ud af ovnen, lader du dem køle lidt inden de flyttes over på en rist for at køle helt af.

Så er det ellers bare at spise løs – hvis du kan holde dig lidt i skindet kan du jo pakke dem fint ind og give dem til familie og venner.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>