juni

Print selv kalender – juni 2015 1


Årets første sommerdag i går, blev brugt sammen min søster – vi har en tradition med at tage til Mit Hjem er Mit Slot, hver år. Vi havde en skøn dag og månedens kalender er også til ære for hende.

For om 2 uger skal hun giftes med sin drømmemand og jeg får helt sommerfugle i maven, bare ved at skrive om det. Der er kærlighed i luften og der er kærlighed på månedens kalender :)

Kalenderen er lige til at printe på A4 papir og sætte op på væggen med washi-tape, sæt den i en ramme fra Søstrene Grene eller på et clipboard fra IKEA.

I denne måned har jeg printet på fint lyserødt papir med perlemors-effekt (købt i Søstrene Grene) og sat op på væggen sammen med denne måneds kunstkort fra Bolig Magasinet.

Jeg vil som altid rigtig gerne se hvordan du har valgt at bruge kalenderen, så tag et billede og læg det på Instagram med #lukelovesleah

 

Download din egen print-selv kalender

1. Klik på Download-knappen herunder
2. Åben kalenderen i “Adobe Acrobat Reader” og print i 100%

download

 

Happy styling everybody…


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

One thought on “Print selv kalender – juni 2015