marcipan

Marcipankugler med solbær


Disse lækre stykker konfekt har smag af blåbær og balsamico og smager bare fantastisk. Og så har de en overraskende flot farve. 200 g marcipan giver 20 kugler, så man kan selvfølgelig bare lave dobbelt portion, eller hvad man nu lige synes. Hvis de opbevares i en tætlukket dåse i køleskabet, kan de holde sig et par uger.

Antal:
Ca. 20 kugler


Ingredienser:

200 g marcipan

150 g hvid chokolade

1 dl konc. Ribena

½ dl frosne blåbær

evt. lidt glimmer/krymmel til at drysse på toppen


Sådan gør du:

Kom de optøede blåbær i en gryde sammen med Ribena og kog det ind til det halve. Lad det køle lidt af og blend eller mos det gennem en sigte. Stilles på køl, gerne til næste dag.

Bræk marcipanen i stykker og tilsæt ca. halvdelen af det, du lavede dagen før.

Arbejd det ind i marcipanen, til det får en flot farve, pas på marcipanen ikke bliver for våd. Tril det til kugler og overtræk med chokolade.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>